Leírás és Paraméterek
Tartalmas, fűszeres íze miatt a Vörös JamBORit elsősorban vörös húsok és intenzívebb ízvilágú sajtok mellé ajánljuk, olyan barátokkal töltött vagy meghitten csendes estékre, melyeken teret engedünk ízlelőbimbóink bűntudattól mentes kényeztetésének.
Amennyiben pedig gyümölcslekvárjainkat kívánjuk helyettesíteni a Vörös JamBORival, úgy készüljünk fel rá, hogy kedvenc desszertjeinket egészen új megvilágításba helyezi majd!
Összetevők: vörösbor (73,5% Portogieser) cukor, maltodextrin, sűrítőanyag (pektin), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), tartósítószer (szorbinsav), növényi zsír, fűszerek (fahéj, szegfűszeg)
Alkoholtartalom: enyhe, alig érezhető (6,07 ml/100 g)
felbontás után hűtőben tárolandó
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.